Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Venter med spillerutviklingstiltak

I lys av koronasituasjonen har NHF bestemt at høstens spillerutviklingstiltak blir utsatt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund har besluttet at alle regionale spillerutviklingstiltak som inneholder samlinger på tvers av klubbene, utsettes til 1. oktober. Dette gjelder for alle våre seks regioner.

Det vil bli gjort en løpende vurdering om når aktiviteten igjen skal starte opp. Etter den tid kan det, avhengig av smittesituasjonen i den enkelte region, bli ulike tidspunkter for oppstart av aktivitet.

- Det viktigste for norsk håndball blir nå å holde i gang klubbaktivitet slik at barn og unge til og med 19 år, REMA 1000-ligaen og 1. divisjon kan komme i gang med sine kamper. Samtidig må vi bidra til å holde smitten nede slik at også de lagene som p.t. ikke er i gang med full trening og kamp, kan komme i gang med sin aktivitet, opplyser leder av spill og trening, Jeanette Nilsen. 

Vi ønsker alle lag som skal i kampaktivitet, lykke til med oppstarten. Vær nøye på smittevernreglene og de retningslinjene som helsemyndighetene og norsk håndball har laget. Bidrar alle, kan forhåpentligvis resten av håndball-Norge også få startet med sin aktivitet etter hvert.

Har du spørsmål, ta kontakt med din region.