Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2020-European-League-logo-2-farge-640x360web.jpg

Trekker seg fra EHF European League

Haslum Håndballklubb og ØIF Arendal har valgt å trekke seg fra EHF European League sesongen 2020/2021.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder klubbene i en felles pressemelding, som er publisert av klubbene selv, samt på Norsk Topphåndballs nettside.

Klubblederne forteller i pressemeldingen at selv om valget satt langt inne, var det en enkel avgjørelse å ta når alle konsekvenser ble kartlagt: Ingen vil bringe mer smitte inn til lokalsamfunnet, og for begge klubber handler det om å ta et samfunnsansvar, fremgår det av deres felles uttalelse.

– Vi skal være forbilder for barn og unge håndballspillere. Hvis de ser at vi reiser ut av landet, da kan vi havne i en situasjon som tilsier at de tenker at alt er i orden nå. Det er det ikke. Dette er en felles dugnad i hele Norge og verden forøvrig. Derfor har vi bestemt å trekke oss fra Europa denne sesongen, etter en god dialog med NHF, NTH, motstandere og EHF, sier Tom-Eirik Skarpsno, daglig leder i Haslum, og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder i ØIF Arendal, i fellesskap. 

– Håndball er viktig, men ikke like viktig som liv og helse. Vi har mange spennende kamper å se frem til i REMA 1000-ligaen denne sesongen og vi gleder oss stort til å begeistre vårt norske publikum på best mulig vis gjennom den.

Du kan lese hele pressemeldingen her