Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Summer Camp med Bjarte Myrhol

8. august arrangeres Summer Camp for barn og unge fra 6 - 19 år med nedsatt funksjonsevne.

Det er Bjarte Myrhol i samarbeid med REMA 1000 og Norges Håndballforbund som står bak arrangementet som finner sted i og utenfor Nadderud Arena.

På grunn av Covid-19 ønsker vi deltagere som har tilhørighet på Østlandet.

Vi håper du har lyst til å bli med på det som vil bli tidenes beste dag! Her er alle velkomne, om du driver med idrett eller ei. Under vil du finne informasjon om arrangementet, påmelding gjør du ved å klikke deg inn her:

Datoen er lørdag 8. august fra kl 09 - 19. Nadderud Arena ligger 16. minutter fra Oslo sentrum. Adressen er; Haukeveien 11, 1357 Bekkestua. Deltageren selv er ansvarlig for å komme seg til og fra campstedet.

2020-Summer-Camp-logo-640x360px.jpg

Foresatte/ledsagere

Foresatte/ledsagere er mer enn velkommen til å være med oss på en fantastisk ettermiddag med grilling og premieutdeling. Kanskje har vi en liten oppvisning å by på også. For å få oversikt over antall, ber vi om at du melder deg på i linken over sammen med deltageren.

Om du ønsker å overvære noen av aktivitetene gjennom dagen eller deltageren trenger at foresatte/ledsagere er tilgjengelige gjennom dagen ber vi om at du melder dette til oss i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Aktiviteter

Bjarte Myrhol sammen med aktivitetsledere gir innføring og følger opp aktiviteter som lek med ball, skogsti, vannlek og mye, mye mer! Dette blir tidenes morsomste dag! Detaljert program og en aktivitetsoversikt vil sendes ut i forkant av arrangementet. 

Organisering av dagen

Du vil tilhøre en mindre gruppe gjennom hele dagen som følges opp av en dedikert trivselsleder. I tillegg vil det være instruktører på alle aktiviteter som vil hjelpe og bidra om du har spørsmål. Ved ankomst på Summer Camp vil du få tildelt en farge på trøya som vil gjøre det enkelt å se hvilken gruppe du tilhører. Trivselslederen i gruppen vil også ha samme farge. Instruktørene har på hvite trøyer – og de kan du spørre om alt! Det er lagt opp til godt med pauser, god mat og masse moro!

Utstyr

Du vil få utdelt en trøye som viser hvilken gruppe du er med igjennom dagen. I tillegg vil du få en håndballpakke bestående av sekk, håndball og drikkeflaske på slutten av dagen som premie.

Alle personlige eiendeler bør merkes med navn og telefonnummer. Vi gjør oppmerksom på arrangør ikke er ansvarlig for personlige eiendeler og at disse tas med på eget ansvar. 

Mat og drikke

Det vil bli servert lunsj, middag samt frukt og drikke gjennom dagen. Vi tilpasser måltidene til de som har oppgitt matallergier eller andre behov i skjema ved påmelding. Dersom du ikke ga beskjed om dette ved påmelding ber vi deg om å ta kontakt med oss så snart som mulig. Det vil ikke være nødvendig med lommepenger.

Trivsel og sikkerhet

Det viktigste for oss er at deltagerne trives og føler seg trygge på campen. Vi har derfor fokus på å skape settinger som gjør at det er lett å bli kjent med hverandre. Instruktørene er genuint interessert i det de underviser i og er svært dyktige. Gjennom instruksjon og samvær med deltagerne er instruktørene opptatt av å opptre som gode rollemodeller. Alle er ikke like tøffe på egenhånd. Det er derfor viktig for oss å legge til rette for at alle inkluderes i gruppen. 

Smittevern

Arrangementet følger de enhver tid gjeldende standarder og retningslinjer om smittevern. På grunn av Covid-19 situasjonen ber vi om forståelse for om disse reglene på kort tid endres. Ingen deltagere som har hatt symptomer på eller vært i nærkontakt med personer med symptomer på Covid-19 siste 14 dager før campdag kan delta. Dette inkluderer luftveissymptomer som hoste, feber, tungpustethet og gjelder også foresatt som deltar i løpet av dagen. En egenerklæring vil måtte signere ved ankomst og en gjennomgang av smittevernregler vil bli gjennomgått på starten av dagen.

Sikkerhet er alltid høyeste prioritet og vi er svært nøye på at alle følger våre sikkerhetsregler og regler for smittevern

Det er viktig for oss at alle deltakere innretter seg etter våre regler og gitte instrukser. Dersom deltagere eller foresatte får symptomer i løpet av arrangementet må man forlate stedet så fort som mulig.  Dersom man får sympto9mer i etterkant av campdagen ber vi om at kontaktpersoner varsles øyeblikkelig slik at man får gitt beskjed til samtlige deltagere.

Forsikringer og ansvar

For deltagelse på Summer Camp påbyr vi at du som foresatt har reiseforsikring/ulykkesforsikring og at denne blir benyttet ved skade/tap. Barn er ofte forsikret gjennom sine foreldre.

Det er uakseptabelt å forlate campområdet under arrangementet dersom annet ikke avtales med foresatte. Dersom vi oppdager at noen er forsvunnet vil vi iverksette leteaksjon i samarbeid med politi og andre instanser.

Media og markedsføring

Det blir tatt bilder og film som vil kunne benyttes i reportasjer og i sosiale medier, herunder på nettsidene til REMA 1000, Norges Håndballforbund og Learn Handball samt i markedsføring av fremtidige arrangement. Media vil også kunne lage reportasje fra campen. Det er anledning til å reservere seg mot fotografering i påmelding. Dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av og ikke gjorde reservasjonen i påmeldingen ber vi deg gi oss beskjed ved registrering på ankomstdagen.

Informasjon om mobiltelefon m.m

Basert på tidligere erfaringer ønsker vi minst mulig bruk av telefon eller andre elektroniske kommunikasjonsmidler på campen. Vårt ønske er å legge til rette for positive opplevelser, nye vennskap og en hyggelig atmosfære.

Dersom foresatte lar deltageren ha med nevnt elektronisk utstyr er dere innforstått med at vi som arrangør fraskriver oss et hvert erstatningsansvar for nevnt elektronisk utstyr ved tap, skade, brann eller tyveri. Dette gjelder også i perioden vi oppbevarer utstyret.

Kontakt

Bjarte og trivselsledere kan kontaktes underveis i arrangementet om foresatte som er til stede, har spørsmål.

Om du har spørsmål til arrangementet eller til påmeldingen, kontakt monika.helganger@handball.no i Norges Håndballforbund, telefon: 95 24 24 95.

Dukker det opp spørsmål underveis i arrangementet, kan du kontakte kaia.andresen@rema.no i REMA 1000, på telefon: 94 28 315.