Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

hummelbilde-web.jpg

Tidenes utstyrsavtale for Norges Håndballforbund

Norges Håndballforbund har signert ny utstyrsavtale med hummel. Avtalen gjelder ut 2026.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

hummel er ny utstyrsleverandør for Norges Håndballforbund (NHF), gjeldende fra 1. juli 2020 til 31. desember 2026. Avtalen inkluderer også sportsmedisinsk rekvisita og klister.

- Dette er tidenes utstyrsavtale for Norges Håndballforbund, forteller kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

- Vi er svært glade for å ha fått dette på plass. hummel er et merke med sterke tradisjoner i idretten, og de satser spesielt hardt på håndball. Det har vært viktig for oss. De er allerede leverandør til flere store klubber og landslag. Samtalene med dem har vært veldig ryddige og positive, sier Aalbu.

Avtalen dekker alle Norges landslag, samt Norges Håndballforbund sentralt og deres seks regioner.

- hummel innfrir alt det vi ønsker oss av en utstyrsleverandør. Vi gleder oss til et langt og godt samarbeid med hummel, som kommer inn på et godt tidspunkt. Det er EM på hjemmebane i desember for Håndballjentene, og Norge skal også være med og arrangere VM for kvinner i 2023 og VM for menn i 2025, sier Aalbu.

- Vi er meget stolte av å inngå et samarbeid med Norges Håndballforbund, som har to av verdens beste landslag med en meget spennende fremtid. Vi skal sørge for å levere utstyr i verdensklasse, og gjøre det vi kan for å bidra til mange medaljer fremover, sier Stian Mårdalen i AssistCo, firmaet som eier rettighetene til hummel-merkevaren i Norge.

Administrerende direktør for hummel globalt, Allan Vad Nielsen, tilføyer:

- Vi er meget begeistret over å inngå dette samarbeidet med NHF, som en del av vår strategi innenfor håndball. Partnerskapet skal støtte opp om våre planer internasjonalt så vel som i det norske markedet, som er meget viktig for oss. Samarbeidet med NHF er veldig bra, og vi deler mange verdier og visjoner. Vi ser fram til et langt og tett samarbeid, sier Nielsen.

Avtalen med sportsutstyrsleverandøren markerer også slutten på nær 15 års partnerskap mellom Norges Håndballforbund og Umbro.

- Umbro har vært en synlig og viktig aktør i flere av norsk håndballs aller største stunder. Vi vil derfor takke dem for et fruktbart og godt samarbeid, og ønske selskapet lykke til videre, sier Jan-Erik Aalbu.

For mer informasjon, kontakt:

Jan-Erik Aalbu
Kommersiell sjef
Norges Håndballforbund
Tlf.: 977 11 120

Stian Mårdalen
Daglig leder
AssistCo / hummel
Tlf.: 909 41 914