Annonse:
Gjensidige behandlingsforsikring
Annonse:
Gjensidige behandlingsforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rekordsalg av Håndballbrødet

Grovbrødet som REMA 1000 lanserte i desember, er nå solgt mer enn en 1 million ganger.

For et halvt år siden lanserte REMA 1000 brødet «Idrett for alle» som er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Håndballforbund og REMA 1000. For hvert solgte brød, gis en krone til utøvere med nedsatt funksjonsevne. Dermed får dette prosjektet nå et tilskudd på hele 1 million kroner!

20200623-Bjarte-med-sjekk-på-1-million 300x400px.jpg

Bjarte Myrhol er ikke bare landslagskaptein, han er også frontfigur for brødet. Og denne nyheten gjør ham kjempeglad:

- Det er helt fantastisk at REMA 1000 står bak prosjektet på den måten som de gjør. Jeg er sikker på at disse midlene vil overføres direkte til en hel masse idrettsglede. Det digger jeg, kommer det spontant fra landslagskapteinen.

Takk for at du kjøper brødet

Idrett og fysisk aktivitet bidrar til mestringsfølelse og samhold og er en viktig del av manges hverdag. Det å gi flere mennesker muligheter til å delta i idretten er derfor noe dagligvarekjeden brenner ekstra for.

- Først og fremst må vi rette en stor takk til kundene våre som har kjøpt brødet. Det gjør det mulig for oss å støtte viktige prosjekter som «Idrett for alle». Responsen fra kundene har vært fantastisk, og vi opplever at de fleste setter pris på at vi gjør det enkelt å hjelpe andre. Så enkelt som å kjøpe et brød, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.

Idrett for alle

Samarbeidsprosjektet «Idrett for alle» har som mål å øke kjennskap til paraidretten og forenkle treningshverdagen til alle eksisterende og nye lag og utøvere over hele landet. Eva Skei som er inkluderingsansvarlig i Norges Håndballforbund, er overveldet over at prosjektet nå får en million ekstra å rutte med.

- Dette er jo helt fantastiske nyheter! REMA 1000 er vår første sponsor for Tilrettelagt Håndball (TH). Dette gir oss økte ressurser til prosjektet slik at vi kan rekruttere flere barn og unge med nedsatt funksjonsevne og etablere flere barnelag. I tillegg vil det bety mye i arbeidet med å bedre aktiviteten for de eksisterende TH-lagene og deres serieaktivitet. Ja, dette var en skikkelig gladmelding, sier hun og takker alle som har kjøpt brødet.

 Nøkkelhullsmerket grovbrød

«Idrett for alle»-brødet er et grovbrød uten hele korn og har tre kaker på grovhetsskalaen. Dette er et hverdagsbrød for hele familien som passer for alle typer pålegg. Brødet er Nøkkelhullsmerket og produseres av Mesterbakeren.