Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landslagstrener Mats Olsson
Landslagstrener Mats Olsson
Foto: NTB Scanpix

IHF lanserer toppwebinarer i sommer

I løpet av sommeren holder IHF webinarer der både Mats Olsson og Per Morten Sødal deltar.

Det internasjonale håndballforbundet slår på stortromma når de inviterer til en rekke webinarer gjennom sommeren. Og Norge er representert med Mats Olsson og Per Morten Sødal.

Norske håndballtrenere, dommere, instruktører og andre interesserte kan glede seg til topp internasjonale webinarer. IHF stiller med toppet lag på både trener- og dommersiden når de arrangerer live-seminarer digitalt for hele håndballverden.

Vår egen Mats Olsson – målvakttrener for de norske Håndballjentene – skal i ilden allerede lørdag 27. juni.

- Jeg skal snakke litt om det samme som da vi hadde webinar for målvakttrenere hjemme i Norge, forteller Mats, men legger raskt til at det denne gangen blir på engelsk. Alle webinarene til IHF vil foregå på nettopp engelsk, men vil også bli oversatt til spansk, fransk og arabisk.

Tidligere toppdommer, Per Morten Sødal – nå lektor i det internasjonale dommermiljøet – skal holde webinar om offensive feil 18. juli. I tillegg til webinaret med Sødal, kan dommermiljøet glede seg over en rekke gode webinarer. Blant annet skal de danske toppdommerne Mads Hansen og Martin Gjeding snakke om vurderinger rundt passivt spill, mens det franske søskenparet, Julie og Charlotte Bonaventura skal holde foredrag om hvordan de kan bidra til å beholde rytmen i spillet gjennom kampen.

Blant webinarene for håndballtrenere kan nevnes Jorge Duenas om taktisk forsvarsstrategi, franske Paul Landure om fleksibelt fransk forsvar og ikke minst webinaret med trener i Montpellier, Patrice Canayer.

- Jeg vil spesielt anbefale Paul Landure. Jeg hørte ham en annen sammenheng for en stund siden, og det var svært interessant, reklamerer Mats Olsson.

Webinarene til IHF er åpne for alle, men man må registrere seg på forhånd.

Gå til registrering

Oversikt over alle IHFs webinarer