Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200607-Elverums-trenerteam-2020_Foto-ehh.no-640x360px.jpg
Michael Appelgren og Raymond Hamar, Elverum
Foto: ehh.no

Dette er Årets trenerteam for Menn

Årets trenerteam for Menn i REMA 1000-ligaen ble Michael Appelgren og Raymond Hamar fra Elverum.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter sesongen 2019-20 er Elverum Håndballs trenerteam, Michael Appelgren og Raymond Hamar kåret til Årets trenerteam. Trenerduoen har trent klubben de fem siste sesongene, og det er andre gang de får denne utmerkelsen. 

Serie- og Norgesmestere

Når det gjelder resultater etter årets sesong, kan klubben skilte med at de ble seriemestere, seks poeng foran ØIF Arendal og sju poeng foran Drammen. I tillegg ble Elverum Norgesmestere etter å ha beseiret Haslum i NM-finalen i Oslo Spektrum i romjulen.

Ungt mannskap

Elverum har et ungt mannskap der gjennomsnittsalderen i stallen er på 24 år. Men målene uteblir ikke av den grunn for laget scoret totalt 714 mål på 21 kamper – det er 34 mål i snitt per kamp.

Fornøyd daglig leder

Daglig leder Mads Fredriksen i Elverum sier følgende om sitt trenerteam:

- Michael og Raymond er to fantastiske trenere som utfyller hverandre meget godt. De er gode til å bygge team, og Elverum håndball er derfor en av klubbene med størst apparat rundt laget. Duoen er flinke til å få ut det beste av både spillere og team. Taktisk er gutta i verdensklasse, og de er utrolig dyktige til å forberede laget til hver kamp til tross for meget tett kampprogram. I mine øyne er det ganske stor forskjell på kvaliteten på Elverum sitt sportslige apparat og apparatet rundt andre klubber, og det er nok én av grunnene til at vi per nå er Norges beste klubb. Vel fortjent! Gratulerer til Micke, Raymond og resten av teamet, sier han.

Årets trenerteam er kåret i fellesskap av Norsk Topphåndball og Norges Håndballforbund. Alle trenerteamene er blitt vurdert med utgangspunkt i følgende kriterier: resultater, ressurser og utvikling.