Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landsturneringen 2020 er avlyst

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har vedtatt å avlyse Landsturneringen 2020.

Den årvisse turneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming). Landsturneringen hadde i 2019 30-årsjubileum, med rundt 1850 deltakere.

På grunn av koronaviruset er turneringen som i 2020 skulle vært avholdt 4.-6. september i Kristiansand, vedtatt avlyst.

- Entusiasmen, gleden og fellesskapet som kommer til syne i Landsturneringen er noe helt unikt. Det setter varige spor både hos spillerne, lederne og publikum som besøker arenaen. Landsturneringen er derfor et av de viktigste arrangementene vi i Norges Håndballforbund har i kalenderen vår. Avlysning er en svært tung avgjørelse å ta, men det er ingen annen utvei slik situasjonen er, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

- Nå ber vi alle deltakere og lag om å trene godt, holde sammen og ta sikte på å stille i Landsturneringen i Kristiansand i 2021, sier Langerud. 

Les mer om Landsturneringen her