Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nå er det åpnet for fellestreninger

Helsedirektoratet har åpnet for organisert trening i mindre grupper. Husk hvilke regler som gjelder!

Tidligere i april holdt Helsedirektoratet en pressekonferanse der det ble åpnet opp for organisert trening i mindre grupper. I etterkant av dette har det skjedd en gradvis gjenåpning av idrettsanlegg rundt i vårt langstrakte land.

Norges Håndballforbund mottar i denne forbindelsen mange henvendelser fra medlemmene. Disse handler i hovedsak om hvordan vi kan trene håndball, og hvilke regler som gjelder for vårt særforbund. NHF støtter opp om helsemyndighetenes arbeid for å hindre spredning av koronaviruset, og her må alle ta ansvar for å hindre smitte. Vi ber den enkelte klubb forholde seg til retningslinjer gitt av kommuneoverlegen i egen kommune. Klubbstyret er ansvarlig på vegne av sin klubb, og hver enkelt spiller må være sitt ansvar bevisst. Det er viktig å understreke at NHF ikke har myndighet til å lage egne regler. Vi kan kun anbefale ut fra Helsedirektoratets og Norges Idrettsforbunds vedtak.

Les Håndballtrening i koronatider 

Smitte av koronaviruset skjer igjennom luft (hosting, nysing etc.), i direkte kontakt mellom mennesker og ved indirekte kontakt igjennom berøring av utstyr eller liknende som andre har tatt på. I tillegg til at håndball er en kontaktsport, er også ballen en mulig smittebærer, og det gir begrensinger for å utøve sporten vi alle er så glad i.

Les hvordan trene felles