Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200318_Klubbpakka_logo_640x360web.jpg

Viktige oppdateringer på Klubbpakka

En rekke dokumenter på KLUBBPAKKA er nå oppdatert og tilgjengelig for håndballklubber.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant annet er informasjon om permitteringer relatert til Koronaviruset nå å finne der.
I tillegg gis klubbene nå mulighet til å komme med direkte innspill til Advokatfirma Kleven & Kristensen om hvilke standarddokumenter og artikler skreddersydd for idrettslag det er ønskelig at skal legges ut på Klubbpakka.

Klubbpakka er et nettbasert juridisk verktøy som har som formål å påse at klubben din er i overensstemmelse med idrettens – og det sivilrettslige regelverket, og samtidig spare klubbens tillitsvalgte og eventuelt ansatte for tid og penger.

Klubbpakka blir oppdatert jevnlig i henhold til aktuelle lovendringer slik at brukerne til enhver tid er oppdaterte i forhold til gjeldende regelverk. Klubbpakka er også et «levende» produkt, det vil si at nye aktuelle juridiske problemstillinger og standarddokumenter vil inkorporeres fortløpende.

Norges Håndballforbund (NHF) abonnerer på Klubbpakka. Det innebærer at alle NHFs medlemsklubber har gratis tilgang til innholdet på Klubbpakka.

Klubber kan logge seg inn på Klubbpakka med passord klevogkris.

Advokatfirma Kleven & Kristensen er landets ledende advokatfirma innenfor idrettssektoren. De har ca. 20 års erfaring fra arbeid med alle juridiske fagområder som berører idretten.

De bistår på jevnlig basis de største aktørene innen norsk idrett som de fleste særforbundene tilsluttet NIF, Norsk Toppfotball, og en rekke topp- og breddeklubber. I tillegg bistår firmaet arrangørselskaper, managementselskaper og toppidrettsutøvere.

Advokatfirma Kleven & Kristensen har i mange år hatt et godt samarbeid med NHF, og hver av NHFs medlemsklubber tilbys rabattert timepris gjennom avtalen med NHF.