Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: NTB scanpix

Tap i siste Champions League-kamp

Vipers tapte også den siste kampen i hovedrunden. CSM Bucuresti vant 28-22 på hjemmebane.

Etter at Kristiansand-laget sikret seriegull i Rema 1000-ligaen på onsdag, ventet siste kamp i mesterligaen lørdag kveld. Vipers var allerede ute av kampen om kvartfinaleplass etter fem tap i hovedrunden, og dessverre endte også den siste kampen med tap for det norske laget.

Henny Ella Reistad åpnet målprotokollen og ble toneangivende for Vipers også resten av kampen. Allikevel var det hjemmelaget som gikk opp i ledelsen fra start og etter tre Cristina Neagu-scoringer stod det 6-3 til Bucuresti. Da brøt Vipers måltørke og utlignet på 6-6 etter knappe 14 minutter. Resten av omgangen fulgte lagene hverandre tett, og til pause stod det 12-11 til Bucuresti.

I andre omgang økte hjemmelaget ledelsen tidlig og beholdt den resten av kampen. Neagu fortsatte storspillet fra møtet i Aquarama og ble kampens toppscorer med 10 mål. For Vipers spilte Carolina Morais en god kamp og scoret tre mål fra sin posisjon. 

CSM Bucuresti endte på fjerdeplass i gruppen og møter "norske" Györ i kvartfinalen. Neste kamp for Vipers er onsdag 11. mars mot Aker. 

FAKTA
Champions League kvinner, hovedrunden
CSM Bucuresti–Vipers 28-22 (12-11)
Hall Polivalenta, Romania
2070 tilskuere
Mål Vipers: Andrea Austmo Pedersen, Yurou Yang, Carolina Morais 4, Vilde Kaurin Jonassen 4, Silje Waade 3, June Andenæs 2, Marta Tomac 1, Hanna Maria Yttereng, Henny Ella Reistad 4, Sunniva Næss Andersen 1, Heidi Løke 3.
Toppscorer CSM Bucuresti: Cristina Neagu 10 mål.
Utvisninger: CSM Bucuresti 3x2 min., Vipers 3x2 min.

Champions League kvinner