Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lagene i årets REMA 1000-liga.
Lagene i årets REMA 1000-liga.
Foto: NTB scanpix

Siste innspurt i REMA 1000-ligaen for kvinner

Det gjenstår to kamper i årets liga, og det kjempes fortsatt om medaljer og sluttspillplass.

20 av de 22 kampene er ferdigspilt, og en god del er allerede klart. Vipers ligger best an til å få gullmedaljer, Storhamar får minst sølv. Fire poeng skiller de to lagene og etter ellevemålsseieren til hedmarkingene i siste møte, ligger de foran på innbyrdes oppgjør dersom Vipers skulle gå på to tap i de to siste rundene. Men det er det jo ingen grunn til å tro.

I kampen om bronsemedaljene ligger Byåsen foran Tertnes og Molde, så her er det mye å kjempe for de to siste kampene. 

Utdelingen av medaljer vil såfremt det er mulig, finne sted på siste hjemmekamp. De to rundene som gjenstår, spilles onsdag 4. og onsdag 11. mars.

Ser vi lenger ned på tabellen skal Aker, Fredrikstad, Fana og Oppsal slåss om å unngå den kjedelige niendeplassen som sender laget ut i en ekstra lang ferie ettersom det er de åtte beste lagene som får spille sluttspill.

Det er også klart at Follo og Gjerpen tar turen ned i 1. divisjon neste sesong og at Sola blir nummer 10 og skal spille kvalifisering. I skrivende stund holder Rælingen seg på kvalifiseringsplass i 1. divisjon, men her er det fortsett tre kamper igjen for de fleste lagene, og mye kan ennå skje. Volda er laget som puster Rælingen i ryggen, mens Vestfold-lagene Larvik og Flint har i øyeblikket plass på direkte opprykk. Fasiten i 1. divisjon får vi når siste serirunde spilles 22. mars.

Sluttspillet starter etter påske, og første kvartfinaler spilles 15. april. Datoene for sluttspill kan justeres ut fra E-cup deltakelse, TV-kamper, antall kamper i hver runde i sluttspillet, eller andre forhold.

Se kamper og tabell for REMA 1000-ligaen

Se kamper og tabell for 1. divisjon

Les mer om Sluttspillet 2020