Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fjellhammer vant i Stavanger og ble avdelingsvinner i 1. divisjon menn. Foto: Nanco Hoogstad
Fjellhammer vant i Stavanger og ble avdelingsvinner i 1. divisjon menn. Foto: Nanco Hoogstad

Sandefjord tok kvalifiseringsplassen

Sandefjord sikret seg kvalifisering, mens Fjellhammer ble avdelingsvinner i 1. divisjon menn.

Sandefjord vant 27-15 i Bodø og sikret seg 3. plass i 1. divisjon menn, som gir kvalifisering.

Én runde før slutt kan dermed ikke Nøtterøy ta igjen Sandefjord. Vestfold-lagene ligger på rad og rekke på tabellen, etter at Nøtterøy vant 32-23 over Flint onsdag kveld.

I kvalifiseringskampene venter ytterligere et Vestfold-lag, ettersom Runar er Sandefjords motstander. De to naboklubbene har utkjempet flere kamper på banen. Nå står det om plass i neste sesongs Rema 1000-liga.

I Bodø var det aldri noen tvil om at bortelaget var det sterkeste laget. Sandefjord stakk av fra start og så seg aldri tilbake.

Borteseier ble det også i Stavanger, der de to opprykkslagene møttes til dyst. Fjellhammer, som rykket opp fra 2. divisjon før sesongen, ble avdelingsvinner etter 23-20 over Viking onsdag kveld. Dermed har Lørenskog-guttene vunnet begge kampene mot Viking denne sesongen.

Fjellhammer ledet inn mot pause, men hele 2. omgang ble meget jevn. Først i sluttminuttene klarte gjestene å komme de nødvendige målene foran for å sikre seieren.

I bunnen av tabellen vant Sandnes 29-26 over Lillestrøm. Dermed ble det sistnevnte som må ned i 2. divisjon sammen med LFH09 og Bodø.

1. divisjon menn