Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Hans Lie

Poengkamp i 1. divisjon Menn

Det er fortsatt tre runder igjen å spille for alle lagene i 1. divisjon Menn, nå skal det avklares.

Fjellhammer er så godt som klare for spill i REMA 1000-ligaen neste sesong, men mest sannsynlig må vi vente til siste serierunde 21. mars for å få avklaringer om opprykk og kvalifisering. På plassene bak Fjellhamar jager Falk Horten og Nøtterøy Håndball, men de er avhengige av at lagene over skal avgi poeng for å kunne spille seg inn blant topp tre. I øyeblikket ligger Runar Sandefjord på kvalifiseringplass i REMA 1000-ligaen, men de kan endre seg med tre kamper som gjenstår å spille.

I bunnen er det tidligere elitelaget Bodø klar for nedrykk til 2. divisjon. LFH09 og Lillestrøm har fortsatt muligheter til å «overleve», men også her skal mye gå deres vei for at de kan beholde plassen.

Fjellhammer har vært i øverste divisjon i til sammen 12 sesonger tidligere: 1976-77, 1986-87 og 1992-93 (med 2. plass i 1983-84 som beste plassering.)

Se gjenstående kamper i 1. divisjon Menn