Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Larviks Trine Bronsta mot Flint. Foto: Svein André Svendsen
Larviks Trine Bronsta mot Flint. Foto: Svein André Svendsen

Innspurten i 1. divisjon Kvinner

Om både Larvik og Flint Tønsberg vinner sine kamper 8. mars, er begge lag definitivt klare for opprykk.

De to lagene på toppen av tabellen møtes i nest siste serieomgang (18. mars i Tønsberghallen). Rælingen og Volda er de to lagene som kjemper om kvalifiseringsplassen der Sola blir motstander. Rælingen er ett poeng foran med en kamp mindre spilt enn Volda og har dermed saken i egne hender. Innbyrdes mellom disse to er at Rælingen har vunnet begge kampene (26-25 og 28-25).

Larvik HK har vært i vår øverste liga i hele 27 sesonger tidligere (1992-93 til 2018-19). Hele 19 av dem endte med seriemesterskap. Flint Tønsberg var i eliteserien 2010-11 til 2013-14, med 7. plassen i 2011-12 som beste plassering. 

I bunnen er det fortsatt uavklart, men de tre bunnlagene får det tøft for å hente inn forspranget til lagene foran. Mye skal gå deres vei for å hindre nedrykk.

Se gjenstående kamper i 1. divisjon kvinner