Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hva gjør klubbene i disse koronatider?

Oppdatert 28.04: I mangel av kamper, lager Larvik-jentene postkort på Instagram til sitt publikum.

Kom gjerne med flere gladsaker om hva klubbene bidrar med i lokalmiljøet for tiden, eller finn inspirasjon her til noe din klubb kan gjøre. Send en e-post til informasjon@handball.no om du har tips til oss.

Det er full stans i håndballaktivteten, men det betyr ikke at klubbene ligger på latsiden. Flere klubber sender ønskerepriser av kamper på sine Facebook-sider, og mange er i gang med draktauksjoner. Se klubbenes FB-sider og deres Instagramkontoer for mer inspirasjon.

Spillerne i Larvik lager postkort til fansen som de legger ut på sin Instagramkonto. Mange av jentene har delt en hilsen.

Se Larvik-jentene på Instagram

20200428-Postkort-fra-Larvikjentene-640x360px.jpg

Tidligere omtalte saker

Elverum håndball herrer engasjerer sitt publikum med å lage tidenes drømmelag for klubben. Her kan man være med å plukkke ut laget.

Ullern håndball er opptatt av at spillere skal holde seg i form og kjører to ukentlige treningsøkter LIVE:

Byåsen presenterer treningstips til egentrening:Bor du nær Oppsal, kan du bli kvitt tomflaskene dine uten å gå i butikken. Oppsalspillerne henter på døren din.Gutta i Halden sørger for at byens innbyggere får toalettpapir levert på døren.

 

Jentene fra Tertnes samler inn pant i nabolaget og bidrar på den måten til en trengende klubbkasse.

 

Elverum har REMA 1000-ligalaget tatt initiativ til publikumsrekord på en fiktiv kamp som skal gi publikumsrekord. Dagens rekord er på 12.377 da PSG handball besøkte Håkons Hall i sesongens Champions League. 

Kampbilletten koster 100 kr og halvparten går til en klubb i nærmiløet.

- Tenk om vi både kan hjelpe lokalidretten OG sette publikumsrekord! Det hadde vært magisk, sier Kalle Bjørkman som er markedssjef i Elverum Håndball. Les mer om Sammen for Elverum på klubbens nettside.

I REMA 1000-ligaen for menn er kreativiteten stor. Eksempelvis er både spillere, trenere og spillere i Halden Topphåndball ute i REMA 1000-butikker og bidrar med å fylle varer i hyllene så folk flest får tak i maten de trenger. Det er god dugnadsånd, det!

Håndballgutta på Nærbø har gått sammen med sponsorene om prosjektet "Komla til folket". En sponsor lager maten, en annen stiller med bilder, og nærbøgutta sørger for gratis levering. Godt samarbeid og god dugnad der også.

Elverum gjenopplever de Sluttspillet fra 2019 ved å sende alle klubbens kamper fra i fjor på Facebook.

- Vi håper at dette vil gi våre supportere litt glede i en tid hvor vi skal holde oss hjemme og ikke gå ut, står det på nettsiden.

Se sendeplanen på klubbens nettside 

ØIF Arendal sender også ønskerepriser for sine supportere og har laget en sak om dette på nettsidene sine der de omtaler NM-finalen i 2014 som det stolteste øyeblikket i klubbens historie.

Les mer på oifarendal.no

Også Haslum HK sender  ønskerepriser av noen av kampene sine. Klubben har gjort det mulig for supporterne til å kjøpe både billetter til disse kampene og å handle i den virituelle kiosken, noe som gir gode inntekter i klubbkassen i mangel av kampaktivitet for tiden. Kampen mot Hamburg fra EHF-cupen i 2015 var den første, torsdag kveld (26.03) venter seriefinalen fra 2013/14. Dette har inspirert flere klubber i området til å gjenskape sine gylne øyeblikk. 

Les mer på Haslum HKs hjemmeside

Både Storhamar og Tertnes har publisert tips om egentrening på sine Facebook-sider, mens Vipers tilbyr seg å hente panten som er samlet opp rundt omkring i husholdningene i disse tider.

Les mer om Vipers og hentepant

Vet du om flere slike initiativ i rundt omkring i klubbene som fortjener litt omtale? Send oss gjerne en e-post til informasjon@handball.no om saken.