Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

(Illustrasjonsfoto)
(Illustrasjonsfoto)

Avlysninger for alle yngre landslag

Alle aktiviteter er avlyst for yngre landslag og rekruttlandslagene i perioden frem til 24. mai.

Det har Norges Håndballforbund avgjort. En ny vurdering vil senere bli gjort for perioden fra 25. mai.

Vedtaket gjelder alle samlinger, treninger, kamper og møter, for Norges Håndballforbunds yngre landslag og rekruttlandslag.

Avgjørelsen er basert på de tydelige råd og signaler som kommer fra helsemyndighetene i lys av koronavirusets utbredelse. Medisinske råd og myndighetenes føringer vil til en hver tid ligge til grunn for vurderingene som gjøres fra Norges Håndballforbund - så også når det på et senere tidspunkt skal avgjøres om aktiviteter kan gjenopptas i perioden fra uke 22.

For seniorlandslagene pågår det nå en dialog med Det internasjonale håndballforbundet for å få klarhet i rammene for de planlagte samlingene. Dette innebærer OL-kvalifiseringene i mars (Håndballjentene) og april (Håndballgutta).