Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Magnus Johansson. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Magnus Johansson. Foto: Svein André Svendsen/NHF

To kamper i uka og gode utsikter for Storhamar

Storhamar har spilt to kamper i uka siden nyttår. Foreløpig har det gitt 2. plass både i serien og EHF Cup.

Trener Magnus Johansson synes det har vært veldig morsomt og skryter av jentene.

– Det er en herlig gruppe jenter som virkelig liker å trene og har energi til utvikling. Det er veldig kult å gå til trening hver dag, sier han til handball.no.

– Etter NM-finalen har det vært veldig mange kamper. Det er kamper to dager i uka og resultatene har vært tilfredsstillende. Det er mange gode lag, som Byåsen, Tertnes og Molde. Det er en tøff konkurranse om plassene bak Vipers. De er som i en egen liga for seg.

Storhamar nyter godt av god motstand her hjemme når de skal ut i kamper i EHF Cup.

– Visst er det det. Det gjelder å være på tå om man skal vinne kampene. Tar vi poeng søndag, blir det kvartfinale i EHF Cup, minner han om.

Det er i så fall et resultat han vil være veldig fornøyd med.

– Vi spiller som et lag. Vi er ikke så mange jenter i gjengen vår, men har bra bredde i spillet og jentene jobber for hverandre. Vi har ingen store stjerner, men det er klart vi savner de som er skadet. Blant annet håper vi snart Guro Nestaker og Betina Riegelhuth kommer tilbake fra skade.

Emilie Hovden er toppscorer i Rema 1000-ligaen etter 16 runder og har også scoret flest for Storhamar i siste sesong av EHF Cup, slik den spilles nå.

– Det har vært jevnt over fint oppmøte på kampene, og sist helg var det fantastisk stemning i hallen da Herning-Ikast var motstander i EHF Cup. Det har variert litt i antall publikumsmessig. Det var rundt 1500 mot danskene og da ble det varmt og godt i hallen, med god stemning. Publikum blir glade for å se positiv og god håndball, sier Johansson.

Rema 1000-ligaen kvinner
EHF Cup kvinner