Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arrangerer sommerens håndballeventyr på nytt

For tredje år på rad arrangeres Camp Sagosen. Dette er håndballskolen for deg som vil ha litt ekstra.

Her vil du få inspirasjon til teknisk og taktisk trening og styrketrening, alt tilpasset riktig aldersnivå.

Vi vil også ha tilpassede økter for målvakter. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill, glede, mestring og nye vennskap!

Deltakerne, som vil være født mellom 2004 og 2008, kan være sikre på at de får en topp motivert lærer når de kommer til Trondheim.

– Dette blir veldig artig, sier Sander Sagosen.

– Campen gir meg mye også. Gjennom karrieren min lever jeg nå den drømmen som alle deltakerne i campen har lyst til å leve. Det motiverer meg til å yte ekstra i min egen karriere. Du får en «reality check» sånn sett, og det er en glede å kunne gi tilbake til de som nå er der jeg selv var for 8-10 år siden, sier Sagosen. 

Han beskriver Camp Sagosen som en «kvalitetshåndballskole fra A til Å».

– Det vi gjør skal være gjennomført bra, og du skal sitte på masse kunnskap etterpå. Samtidig som du skal ha lært mye, har vi også fokus på det sosiale, og på å skape nye venner i håndballen. Forhåpentlig får du bekjentskaper du tar med deg livet ut, sier han.

Sagosen har sammen med sin far Erlend sett tilbake på hvilken treningshverdag han selv sto i da han var ungdom. Flere av øvelsene som bidro til at den nåværende PSG-stjernen utviklet seg i tenårene, vil bli benyttet under Camp Sagosen, og for å lære bort prinsippene best mulig får Sander med seg flere tungvektere i instruktørkorpset:

Magnus Abelvik Rød, Simen Schønningsen og Hanna Bredal Oftedal blir med som trenere, i tillegg til at landslagssjef Christian Berge skal dele av sine kunnskaper alle tre dager.

Om du er mellom 12 og 16 år (årgang 2008–2004), gutt eller jente, er du velkommen til å delta! Camp Sagosen finner sted i CSK Varmbo Arena i Trondheim 19. – 21. juni 2020, og:

Påmeldingen åpner torsdag 23. april klokken 12.00. 

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder og det er ikke mulig å reservere plass i forkant av påmeldingsstart. Påmeldingslenke publiseres på handball.no.

Vi forventer stor pågang når påmeldingen åpner, noe som kan påvirke hastigheten på nettsiden.

Spørsmål om Camp Sagosen?
Ta kontakt med Norges Håndballforbund v/ Monika Helganger på e-post: monika.helganger@handball.no 

Les mer om Camp Sagosen