Haldens Bertram Obling ble kåret til kampens beste spiller av en lokal jury. Her fra en tidligere kamp.

Nesten for Halden på hjemmebane

Halden Topphåndballs gjester fra Russland ble et hakk for tøffe, og tok seieren i det første oppgjøret.

HC Neva Spb kom best i gang i Remmenhallen søndag ettermiddag, og lå fem mål foran til pause på stillingen 9-14.

I andre omgang fikk Halden ting mer til å stemme, men lå gjennom de fleste av omgangens minutter bak russerne.
Totalt sett vant imidlertid "ulvene" andre omgang 14-10, men det hjalp lite når russerne hadde fem måls ledelse fra første omgang.
Sluttresultatet ble 23-24 i favør HC Neva Spb, men det er slett ingen uoverkommelig oppgave for Halden før returoppgjøret neste helg.