Alexander Blonz ble kåret til Elverums beste spiller, med 9 scoringer totalt. Her fra kampen mot PSG i september.

Folkefest for Elverum på Lillehammer

Elverum tapte til slutt med seks mål for SG Flensburg-Handewitt i Håkons Hall lørdag ettermiddag.

Kampens første scoring kom til gjestene, men først etter tre minutter spilt. To minutter senere var stillingen 1-3 i Flensburgs favør, men etter halvspilt førsteomgang var Elverum kommet ordentlig i gang, og tavla viste 6-7.

Elverum har tre poeng i Champions League så langt, og kjemper for både avansement og videre deltakelse i fremtidige turneringer.
En nært fullsatt Håkons Hall på Lillehammer, og en folkefest uten like er nok med på å overbevise EHF om at Elverum fortjener plassen, men da må de også prestere sportslig.

Etter en litt treg start, fikk da også Elverum mer dreis på angrepsspillet sitt, i hvert fall i perioder. Til pause var stillingen 14-15 til de tyske gjestene, men kampen var langt i fra over på noen måte.

I andre omgang kom Elerum best i gang, og etter to minutter lå Elverum foran for første gang, på 17-16.
Det ble noen jevne minutter, men Flensburg dro etter hvert sakte, men sikkert i fra.
"Plutselig" var stillingen 21-30, med 13 minutter igjen på klokka, og få minutter senere tok en sjeldent krass Elverumstrener time out.
- Vi må slutte å gå sidelengs, og gå tøffere på mål! tordnet Mikael Apelgren, og Simen Holand Pettersen svarte på tiltale.

I sluttsekundene var det Elverum som briljerte, først med en perle av en scoring fra Tobias Grøndahl, før Emil Kheri Imsgard vartet opp med en suveren redning i kampens siste sekund.
Allikevel var det altså gjestene fra Tyskland som vant 28-34 til slutt, og tar med seg to poeng hjem fra Lillehammer.

Elverums trener Mikael Apelgren oppsummerte kampen slik til Viasat4:
- Alle forstår at det er stor forskjell på toppen i Norge og toppen i Tyskland, men dette var ikke godt nok fra vår side. Jeg er litt skuffet over at vi ikke var så skarpe som vi må være, og når vi havner i så mange og tette situasjoner mot et slikt lag blir vi avslørt.

Elverums neste kamper i Champions League spilles slik:

22. februar Paris Saint-Germain HB - Elverum Håndball
1. mars Aalborg Håndbold - Elverum Håndball

Champions League herrer - gruppe A
Elverum Håndball - SG Flensburg-Handewitt 28-34 (14-15)
Håkons Hall, Lillehammer
Antall tilskuere: 9312
Elverums målscorere og lag: Emil Kheri Imsgard, Torsten Fries - Alexander Blonz 9, Magnus Fredriksen 5, Endre Langaas 4, Sigvaldi Gudjonsson 4, Lukas Sandell 3, Simen Holand Pettersen 1, Tobias Grøndahl 1, Jonas Burud 1, Didrik Wennberg Linderud, Sander Wennberg Linderud, Rasmus Boysen, Alexander Westby, Kristian Krag Ørsted, Sebastian Henneberg.
SG Flensburg-Handewitts toppscorer: Marius Steinhause - 7.
Utvisninger: Elverum Håndball 2x2 minutter, SG Flensburg-Handewitt 3x2 minutter.