Drammens trener Kristian Kjelling, her fra "Avkast" for Rema 100-ligaen 2019/2020.

Bortetap i Hellas for Drammensgutta

Drammen HK tapte lørdag for A.E.K. Athens HC i første kamp i fjerde runde i Challenge Cup.

Noe svekket etter beskjeden om hamstringskade på sisteskanse Mathias Kolstad Holm reiste Drammen HK til Athen tidligere i uka.
Det ble en jevnspilt kamp lørdag kveld, som DHK til slutt tapte 33-31.

Etter 10 minutter var stillingen 4-4, men så dro hjemmelaget litt ifra, og fem minutter senere var de foran på 9-7.
De beholdt ledelsen fram til det var drøyt seks minutter igjen, og DHK utliknet til 13-13.
Med sekunder igjen før pause klarte DHK seg på en flyver, men lyktes ikke. De ble imidlertid tilkjent sjumeter som de scoret på, og kunne dermed gå til pause ett mål foran på 17-18.

Drammen HK kom også best i gang i andre omgang, og fem minutter ut i omgangen var DHK fortsatt foran med ett mål på 21-22.
Så kom imidlertid hjemmelaget tilbake, og med 15 minutter igjen av kampen var Athen foran 27-25.

Det ble en spennende avslutning på kampen, med viktige redninger i begge ender, og en utlikning fra DHKs Aksel Horgen bare tre minutter før slutt.
Hjemmelaget dro imidlertid fra i sluttminuttene, og kunne til slutt juble for seier 33-31.
Returoppgjøret blir viktig for begge lag med dette resultatet, og den kampen spilles i Drammenshallen 16. februar.