Trener for Storhamar, Magnus Johansson. Foto: Svein André Svendsen.

Storhamar er ute av EHF-Cupen

Det ble en slitekamp hele veien for Storhamar som besøkte Bietigheim på hjemmebane i Tyskland.

Det tyske laget, som lå på sisteplass i gruppen, skulle ikke gi Storhamar en enkel kamp. De går hardt ut etter fløyten har blåst og får tidlig en ledelse. Etter bare noen minutter hadde de hentet en ledelse, som Storhamar ikke helt klarte å ta igjen. De gulkledde gjestene hang på hele veien, men rommet opp til Bietigheim var for stort til å ta igjen før pause. Med det kunne hjemmelaget gå i garderoben med stillingen 16-11.

Etter pausen hadde Storhamar funnet et nytt gir og startet andre omgang med en full innhenting. De satt fire raske mål, som gjorde at det kun skilte ett mål mellom de to lagene. Andre omgang ble en dragkamp for begge lag og de fulgte hverandre i hælene hele veien. I kampens siste ti minutter kom Storhamar for første gang i ledelse, de lå foran med ett mål med syv minutter spilletid igjen. Med ett minutt igjen ledet hjemmelaget, men de gulkledde fikk to sjanser helt på tampen. Dessverre satt ikke sjansene for de norske gjestene og de tapte kampen 28-27.

Etter tapet i kveld ligger Storhamar på en tredjeplass i gruppen, med kun -3 i målforskjell bak andreplassen Lada. Det blir derfor ingen kvartfinale på Storhamar, og EHF Cup-eventyret tok slutt for de norske jentene i kveld.