Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Dowell Photography
Foto: Dowell Photography

Sola begynner å nærme seg lagene foran

Sola tapte i Fredrikstad, men beholder avstanden opp til Gjerpen på kvalifiseringsplassen.

Sola startet denne sesongen med åtte strake tap før den første seieren kom. Det var en sterk kontrast til 22 strake seirer i 1. divisjon da de rykket direkte opp igjen før denne sesongen.

Trener Scott Harrington trakk seg og inn kom Mika Nurmi 25. november.

– Vi startet med ettmålstap for Tertnes og var utrolig skuffet over det, men så spilte vi bra igjen og lykkes å ta ett poeng mot Storhamar. Seieren over Fana var ekstra moro. De er vanskelig å møte borte, sier Nurmi til handball.no.

Søndag vant Fana over Gjerpen. og Sola-treneren er veldig fornøyd med at laget hans har begynt å skrape sammen noen poeng.

– Nå begynner lagene foran oss å komme innen rekkevidde. Det er kjempeviktig for vår del. Vi får bare glemme kampen mot Fredrikstad, vi viste oss fra vår dårligste side i dag, men så dårlige er i ikke. Vi ga dem lillefingeren og de tok hele armen.

Han har det klart for seg hva som skal til i kampen om å ta flere poeng.

– Vi må bare jobbe videre med det som har fungert bra til nå. Vi vet vi kommer til å tape flere kamper, men ikke på den måten som mot Fredrikstad. Det er gode håndballspillere jeg har å jobbe med. Jeg kan ikke trylle, men har gjort små endringer og vi har fått ting på plass, sier han.

Rema 1000-ligaen kvinner