Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20191105 Sola Foto Dowell Photography.jpg
Foto: Dowell Photography

Sola begynner å nærme seg lagene foran

Sola tapte i Fredrikstad, men beholder avstanden opp til Gjerpen på kvalifiseringsplassen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sola startet denne sesongen med åtte strake tap før den første seieren kom. Det var en sterk kontrast til 22 strake seirer i 1. divisjon da de rykket direkte opp igjen før denne sesongen.

Trener Scott Harrington trakk seg og inn kom Mika Nurmi 25. november.

– Vi startet med ettmålstap for Tertnes og var utrolig skuffet over det, men så spilte vi bra igjen og lykkes å ta ett poeng mot Storhamar. Seieren over Fana var ekstra moro. De er vanskelig å møte borte, sier Nurmi til handball.no.

Søndag vant Fana over Gjerpen. og Sola-treneren er veldig fornøyd med at laget hans har begynt å skrape sammen noen poeng.

– Nå begynner lagene foran oss å komme innen rekkevidde. Det er kjempeviktig for vår del. Vi får bare glemme kampen mot Fredrikstad, vi viste oss fra vår dårligste side i dag, men så dårlige er i ikke. Vi ga dem lillefingeren og de tok hele armen.

Han har det klart for seg hva som skal til i kampen om å ta flere poeng.

– Vi må bare jobbe videre med det som har fungert bra til nå. Vi vet vi kommer til å tape flere kamper, men ikke på den måten som mot Fredrikstad. Det er gode håndballspillere jeg har å jobbe med. Jeg kan ikke trylle, men har gjort små endringer og vi har fått ting på plass, sier han.

Rema 1000-ligaen kvinner