Pocket Valley

Juniorgutta (LM00) sin trener, Vidar Gjesdal.

Nytt tap for juniorgutta i Østerrike

Returoppgjøret i Wien gikk ikke helt veien for juniorgutta, som reiser hjem med to tap mot Østerrike.

Returoppgjøret mot Østerrike i Wiener Stadthalle mandag formiddag endte med nok et tap for juniorgutta. Treningssamlingen i Wien bestod av to kamper mot Østerrike, og begge kampene var jevne helt til slutten.

Norges juniorgutter ledet store deler av kampen, og hadde i en periode fire mål ned til motstanderene. De norske gutta går til pause med ledelse, 13-15.

Det holdt ikke hele veien, for i siste del av andre omgang kom Østerrike hardt tilbake. Til tross for nytt tap, er trener Vidar Gjesdal fornøyd med dagens innsats.

– Vi spiller en bedre kamp i dag, men klarer ikke avgjøre det helt mot slutten. Vi lykkes bedre offensivt i dagens kamp, så vi er fornøyde med det.

Etter treningssamlingen reiser juniorgutta i dag hjem med to tap i baggasjen, men Gjesdal fokuserer på erfaringen guttene tar med seg fra disse kampene.

– Det er ekstra viktig for oss å få erfare disse kampene, spesielt siden vi har mange nye i troppen som spiller sine første minutter med flagget på brystet. Vi ville gjerne vinne, men dette er ikke avgjørende for vår del, sier Gjesdal.