Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lars Eggen Rismark. Foto: Robert Magnussen
Lars Eggen Rismark. Foto: Robert Magnussen

Vant over Bækkelaget og beholdt topp-plassering

Kolstad topper tabellen etter seier 27-25 over Bækkelaget onsdag, med en kamp mer spilt enn Elverum.

Trønderne ble tippet på 5. plass i REMA 1000-ligaen menn av de øvrige lagene før sesongstart, men hadde egen målsetting om 4. plass.

– Vi er veldig fornøyd med hvordan sesongen har gått hittil. Vi var litt nøktern i målsettingen vår, i forhold til posisjon på tabellen. Vi har forsterket laget denne sesongen, så vi har hatt en god tro på at vi kunne være med å kjempe i toppen, sier trener Stian Gomo til handball.no.

Han føler det kanskje gått litt over forventning med resultatene hittil – ikke lagets egne, men andres resultater. Både Arendal og Drammen har avgitt flere poeng enn tippet på forhånd.

– Vi ligger nok der vi hadde håpet vi skulle være. Vi har ikke gjort noen fenomenal sesong hittil, men har prestert stabilt hele veien, sier han.

20191204-Kolstad-Gabriel-Setterblom-Foto-Robert-Magnussen.jpgNykommer Gabriel Setterblom scoret fem på like mange forsøk mot Bækkelaget. Foto: Robert Magnussen

– De nye signeringene har fungert veldig fint inn i gruppa og tilført oss noe, samtidig som de har tilført spillerne som har vært her tidligere litt mer spisskompetanse. De som har hatt veldig høy belastning tidligere har fått mer hvile. Vi har en større bredde nå, som gjør at vi kan gå rundt på laget uten at det går ut over resultat og produkt.

Det gjenstår tre kamper før mesterskapspausen kommer i januar.

– Vi har tre tøffe kamper igjen. Fold hjemme, som nylig plukket poengene mot Runar, og bortekamper mot Follo og Nærbø. De to sistnevnte avgir nesten ikke poeng hjemme. Tabellmessig er det greie lag å spille mot, men vi vet selv hvordan det er å skulle overleve i ligaen. Da kjemper du med nebb og klør. Slipper man seg ned noen prosent som topplag er det ikke større forskjell i ligaen enn at alle kan slå alle. Vi må jobbe videre med oss selv, slik at vi er mentalt til stede i alle de tre matchballene før jul, så kan det bli en veldig hyggelig juleferie, sier Gomo.

Mer om REMA 1000-ligaen

20190827_Kolstad_Gomo,-Stian_640x360web_foto_NTBscanpix.jpgStian Gomo. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix