Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019-20-Haslum-Stockfleth,-Sten-Foto-Sverre-Sejersted.jpg
Sten Stockfleth. Foto: Sverre Sejersted

Haslum: – Ganske tett på målsettingen

Snaue ti dager før NM-finalen sier Haslum seg ganske tett på å være fornøyd med sesongen så langt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– I forhold til målsettingen er jeg ikke helt fornøyd, men samtidig helt OK. Vi hadde en målsetting om å være topp seks i serien. Seieren over Halden onsdag ga 7. plass når REMA 1000-ligaen nå tar EM-pause.

– Seks seirer og seks tap gjør at Haslum er ganske tett på målsettingen, men vi skulle gjerne hatt noen poeng ekstra. Fire poeng til, da hadde det vært godkjent, sier hovedtrener Sten Stockfleth til handball.no.

Han synes det har vært litt både og hittil i sesongen.

– Jeg synes vi har spilt bra mot gode lag, men en ting vi må rette på er mot de litt dårligere lagene. Hadde vi hatt noen seirer til hadde vi vært relativt fornøyd.

Det er liten tvil om hva treneren er mest fornøyd med hittil.

– Cupen har vært en stor opptur, der har vi gjort gode prestasjoner hele veien. Mot topplagene har vi vunnet to kamper mot Arendal og to kamper mot Drammen. Det er vi selvfølgelig veldig fornøyd med, oppsummerer han.

I romjula blir det NM-finale mot serieleder Elverum.

– Elverum er favoritter, men jeg føler toppnivået vårt matcher de fleste og i cupen har vi klart å treffe toppnivået vårt, spesielt i kvartfinalen og semifinalen. Resultatene der har vist at vi med de prestasjonene kan matche Elverum.

Det har vært hektiske dager, og Haslum roer det ned før alvoret starter.

– Vi trener fredag, før spillerne får litt juleferie. Det tror jeg blir viktig nå. Jeg merker selv at det har vært mange kamper i november og desember. Derfor er det viktig med et lite avbrekk fra hverandre. Vi samles igjen 2. juledag og gjør de siste forberedelsene før cupfinalen, sier Stockfleth.

Januar er spillefri, og i og med at jula blir litt hektisk med cupfinalen, får spillerne fri en uke etter at finalen er over.

– Det har vært litt ekstra motivasjon med cupfinalen, så legger vi inn et avbrekk før vi får en liten oppkjøring til starter opp igjen.

Mer om REMA 1000-ligaen