Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: NTBscanpix

Vipers tapte med ni mål i Champions League

Vipers klarte ikke å følge opp uavgjortbragden mot Metz og tapte 17-26 i andre oppgjør.

Etter at en formidabel Vipers-spurt sikret uavgjort mot Metz i første møte, var det franske topplaget tydelig klare for revansje på fransk jord. Høyrekanten Jurswailly Luciano åpnet kampen med to raske scoringer og hadde til pause scoret fem av hjemmelagets mål. Vipers brukte på sin side i underkant av åtte minutter på å få sin første nettkjenning, da stod det 4-1 på tavla. 

Utover i omgangen kom Vipers til bedre muligheter i angrepsspillet. Ragnhild Valle Dahl og Tonje Refsnes kom inn fra benken og bidro til at Vipers var med i kampen, og Heidi Løke gjorde som vanlig en solid jobb på streken. Til pause var Vipers to mål bak på stillingen 10-12. 

Tre minutter inn i andre omgang tok Vipers ledelsen for første gang i kampen. Det varte dog ikke lenge, Metz' Ivana Kapitanovic storspilte periodevis i mål og bidro til at hjemmelaget gikk opp i en firemåls ledelse 18-14 halvveis inn i omgangen. Det skortet på nettkjenninger for Vipers, og med ti minutter igjen å spille lå de bak 16-20. Selv med et solid etablert forsvar som holdt Metz nede på et rekordlavt scoringsnivå, ble avstanden for stor og de rosa måtte til slutt se seg slått av tabelltopperen. Kampen endte 26-17 i Metz' favør. 

Neste kamp for Vipers er mot FTC-Rail Cargo Hungaria 9. november kl. 19.30.

FAKTA
Champions League, gruppe A
Metz-Vipers 26-17 (12-10)

Palais Omnisports Les Arenes Metz, Frankrike
4066 tilskuere
Mål Vipers: Ragnhild Valle Dahl 4, Heidi Løke 3, Emilie Hegh Arntzen 2, Silje Waade 2, Linn Jørum Sulland 2, Tonje Refsnes 2, Marta Tomac 1, Vilde Kaurin Jonassen 1. 
Toppscorer Metz: Jurswailly Luciano 7. 
Utvisninger: Metz 5x2 min, Vipers 5x2 min.

Følg Champions League for kvinner her