Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Emilie Hegh Arntzen glitret mot ungarske FTC Rail Cargo Hungaria.
Emilie Hegh Arntzen glitret mot ungarske FTC Rail Cargo Hungaria.
Foto: NTB scanpix

Vipers med sterk seier i Champions League

Vipers klatrer oppover i gruppe A, mye takk til Emilie Hegh Arntzen og Heidi Løke som storspilte lørdag kveld.

FTC Rail Cargo Hungaria gikk tidlig ut og kapret en ledelse i starten av første omgang, men det tok ikke lang tid før Vipers slo tilbake og tok igjen hjemmelagets ledelse.
 
Det ungarske laget hang godt med Vipers utover i første omgang. Det norske bortelaget rykket i fra mot halvspilt, og Vipers gikk til pause med 19-15 ledelse.
 
Det så ut til å bli en slitekamp i første omgang, men etter pausen hadde laget fra Kristiansand giret opp og ledelsen økte. Vipers fikk til gode trekk og flere kantavslutninger i andre omgang. Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland viste gode ferdigheter fra straffemerket, og de satt til sammen seks av syv mulige straffemål. 
 
Mot slutten av andre omgang nærmet det ungarske laget seg, men de kom aldri helt opp til bortelaget. Forspranget til Vipers holdt hele veien og kampen endte med 34-29 seier til de norske jentene. Emilie Hegh Arntzen og Heidi Løke fortjener en stor del av æren for kampen. Arntzen satte hele 11 mål i kampen og Løke følger etter med sine syv mål.
 
Med denne seieren i gruppespillet ligger Vipers på andreplass i gruppe A. Neste Champions League kamp for Vipers er 16. November, hvor de møter kroatiske HC Podravka Vegeta som ligger på fjerde- og sisteplass i gruppe A.
 
FAKTA:
Champions League Kvinner, Gruppespill
FTC Rail Cargo Hungaria – Vipers Kristiansand 29-34 (15-19)
Erd Arena. Erd, Ungarn.
Målscorere Vipers: Emilie Hegh Arntzen 11, Heidi Løke 7, Marta Tomac 4, Malin Aune 3, Silje Katrine Waade 3, Linn Jørum Sulland 2, Vilde Kaurin Jonassen 2, June Andenæs 1, Ragnhild Valle Dahl 1.
Toppscorer FTC Rail: Katrin Gitta Klujber
Utvisninger: FTC Rail Cargo Hungaria 6x2, Vipers 6x2