Annonse:
Annonse for Gjensidige Plogger app
Annonse:
Annonse for Gjensidige Plogger app

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trondheim: - Helgen fylles opp

Det går mot fullsatt Trondheim Spektrum 11. og 12. januar under håndball-EM for menn.

Et europamesterskap for Håndballgutta på norsk jord er en av de største håndballbegivenhentene du kan oppleve. Det viser også salget til kampene lørdag 11. og søndag 12. januar. De siste ukene har nemlig billettsalget økt markant, og det er spesielt helgedagene som går unna i nye Trondheim Spektrum. Med andre ord: Det kan lønne seg å sikre seg billettene nå for plutselig blir det utsolgt!

Kjøp billetter til kampene

Åpningskampene i EM spilles torsdag 9. januar. Da møtes først Tyskland og Nederland, og deretter Spania mot Latvia. De norske Håndballgutta spiller sin første kamp dagen etter mot Bosnia Hercegovina etter at Frankrike og Portugal har spilt sin åpningskamp.

I helgen er det klart for storoppgjør i den nye storstua i Trondheim når Spania og Tyskland møtes etter at Latvia og Nederland har spilt sin kamp. Søndagen starter med Portugal mot Bosnia før Håndballgutta våre nok en gang braker sammen med Frankrike, og tøffere motstand på en håndballbane skal du lete lenge etter.

Entusiasmen foran mesterskapet vokser og vokser i takt med billettsalget.

- Vi har de siste par ukene opplevd en gledelig stor oppsving i billettsalget til EM i Trondheim Spektrum, spesielt på helgekampene lørdag og søndag. Vi oppfordrer alle håndballinteresserte til å hive seg rundt før det er for sent, for å få muligheten til å ta del i denne store håndballfesten i Trondheims nye storstue, sier Kia Haftorn Otnes som er prosjektleder for mesterskapene i Norges Håndballforbund.

Kjøp billetter til kampene

Les mer om EHF EURO 2020