Toppscorer Guro Nestaker. Foto: NTB Scanpix

Overlegent avansement til EHF Cup for Storhamar

Storhamar avanserte søndag ettermiddag til EHF Cup etter en overlegen 26-målsseier over Tertnes.

Returkampen i EHF Cupens 3. kvalifiseringsrunde mellom Storhamar og Tertnes ble spilt søndag ettermiddag. Tertnes vant første kamp med fem mål og dro til Hamar med et greit utgangspunkt og håp om avansement. Jentene fra Hamar derimot så ikke ut til å være interessert i å gi bergenserne noe særlig sjanse.

Det var 2-2 etter fem minutter og med en liten målløs periode på fire minutter, sa Storhamar farvel til jentene fra vest og rykket sakte men sikkert i fra.

Det ble tatt pause på stillingen 14-7 og femmålsledelsen Ternes hadde fra første kamp var spist opp.

Det kan vel sies at Tertnes ikke hadde noen god dag på jobb. Det skulle ta hele 19 minutter før Tertnes scorte sitt andre mål i andre omgang og Storhamar var da oppe i hele 33 mål.

Det ble med andre ord en overlegen seier til Storhamar, hvor sluttresultatet ble 39-13, og de avanserer dermed til EHF Cupens gruppespill.