Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny Elverum-håndballfest i Håkons hall i februar

I september satt Elverum publikumsrekord, 15. februar kommer Flensburg-Handewitt til Lillehammer.

29. september ble det satt publikumsrekord for klubblag i Norge da Elverum møtte Paris St. Germain i Champions League i en fullsatt Håkons Hall. Det ble en stor suksess, og nå er altså fjorårets tyske seriemester er motstander i den siste hjemmekampen for Elverum i årets Champions League. Og ikke mindre enn fire nordmenn spiller i Flensburg; Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal, Magnus Abelvik Rød og Gøran S. Johannesen - alle faste spillere på det norske landslaget. 

- Jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem til Norge og få oppleve atmosfæren og arrangementet som Elverum har klart å skape. Det er en drøm som går i oppfyllelse, det å få lov til å spille en Champions League kamp i Norge og mot Elverum, sier Magnus Abelvik Rød til Elverums nettside.

Elverum opplyser at billettene legges ut for salg tirsdag 26. november, og at det vil tilbys lagsbilletter til kampen. Klubben legger opp til en rekke morsomme aktiviteter for barn og unge i forbindelse med storkampen.

- En utsolgt cupfinale i fjor, vår kamp mot Paris og rekordkampen i Trondheim mellom Kolstad og Drammen, viser at norsk klubbhåndball er mer populær enn noensinne. Vi ønsker å bidra til fortsatt økt interesse med denne kampen, og håper det blir satt pris på fra alle som er glade i håndball og show, forteller Kalle Bjørkmann, markedssjef i Elverum Håndball.

Les mer om kampen på Elverums nettside

Les mer om Elverum i Champions League