Fredrik Ruud med banens beste, Jacob Weidemann. Foto: Jan-Erik Aalbu

Målfest i den første junior-semifinalen

FyllingenBergen er i finalen etter seier 43-38 over Charlottenlund i første semifinale i NM junior menn.

Det ble litt av en målfest i CSK Varmbo arena denne fredagskvelden. Gjestene var først ut i målprotokollen og sikret seg også tidlig et overtak. Hjemmelaget var aldri i ledelsen i denne kampen, der bergenserne var fire mål foran allerede etter sju minutter.

Halvveis i 1. omgang var de allerede foran 13-8 og til pause sto det 24-18 til gjestene. Det ble målrikt, men Charlottenlund kom aldri faretruende nærme FyllingenBergen. Avstanden var større underveis, men til slutt ble den på fem mål – etter til sammen 81 scoringer.

Nicolai Daling hos hjemmelaget ble kampens toppscorer med ti scoringer. Gjestenes Jacob Weidemann ble kåret til banens beste spiller.

Den andre semifinalen, mellom Sandefjord og Follo, spilles 13. november.

Finalen spilles i Oslo Spektrum 29. desember.