Follo jublet for finaleplass. Foto: Follo

Follo tok finaleplassen i junior menn

Follo avsluttet best og skal spille NM-finale for junior menn etter seier 32-29 over Sandefjord.

I tre kvarter ledet hjemmelaget Sandefjord over Follo da den andre semifinalen for junior menn ble spilt onsdag kveld.

Det var ikke mange målene som skilte i favør hjemmelaget, men hver gang gjestene kom opp i ryggen på dem klarte de å skaffe seg en liten luke igjen.

I det 14. minutt av 2. omgang sto det helt likt, 22-22. På ti minutter avgjorde gjestene kampen. Seks mål på rad gjorde at hjemmelaget måtte tåle å se det sto 22-28 på tavla.

Sandefjord-gutta ga seg ikke, men selv om de vant resten av kampen 7-4 holdt det ikke til avansement. Dermed var det Follo som kunne juble for finaleplass.

Hjemmelagets toppscorer ble Simen Søgaard med åtte mål. For Follo endte tre spillere på seks mål, Simen Skjerven Petersen, Sander Smestad og Andreas Holmelid Jakobsen.

Finalen mot FyllingenBergen spilles i Oslo Spektrum 29. desember.