Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RADARPAR: Børge Lund (t.v.) og Christian Berge. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
RADARPAR: Børge Lund (t.v.) og Christian Berge. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix

Børge Lund blir Elverum-trener etter OL

Børge Lund blir ny trener i Elverum. Samtidig fortsetter han som Håndballguttas assistenttrener.

Børge Lunds hovedtrenerkontrakt med REMA 1000-ligaklubben starter fra og med sesongen 2020/2021. Parallellt med Elverum-ansvaret vil Lund fortsette i støtteapparatet under landslagssjef Christian Berge.

Lund har også tidligere kombinert hovedtreneransvar med jobben i Berges team. For tiden er bodøværingen tilknyttet Håndballgutta på fulltid. Slik vil situasjonen være gjennom både det kommende Håndball-EM, som starter i Trondheim 9. januar, OL-kvalifiseringen i mars samme sted – og et eventuelt OL i Tokyo i august.

Det er samtidig avtalt at Lund fortsetter i Norges Håndballforbund som assistent for Christian Berge også etter at han tiltrer i Elverum neste sommer. Da vil avtalen hans med forbundet tilsvare et 30 prosents engasjement.

– Vi i Norges Håndballforbund er glad for at Børge fortsetter som trener på et av verdens beste landslag. Vi synes også at det er fint at han kan fortsette sin klubbtrenerrolle i Norge. Vi har selvfølgelig full tillit til at både Børge og Elverum håndterer dette på en bra måte, akkurat som Norges Håndballforbund skal gjøre det, sier generalsekretær Erik Langerud.

Les mer på Elverums hjemmesider

Kjøp billetter til Håndballguttas EM-kamper i Trondheim her!