Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kristian Kjelling.
Kristian Kjelling.
Foto: Svein André Svendsen/NHF

– Viktig å få litt mer ro og harmoni i angrepsspillet

De fire lagene i toppen av Rema 1000-ligaen menn skal i aksjon onsdag. Drammen møter Haslum borte.

Drammen-trener Kristian Kjelling synes laget hans har fått en ålreit poengfangst etter fem seire og ett tap på de seks første kampene, men mener laget har mye å jobbe med i forhold til spillet.

– Vi er ikke helt fornøyd med alt vi har foretatt oss, sier han til handball.no.

Nå møter de igjen laget som sendte dem ut av cupen.

– Det hjelper ikke med revansje mot Haslum nå, vi kommer ikke noe mer med i cupen for det. Dessuten tenker vi ikke sånn, vi ønsker bare å rette opp det dårlige spillet. Vi fokuserer på seriespillet og har lyst på poengene, men viktigere enn det føler jeg er at vi får noen gode svar i forhold til spillet vårt, får litt mer ro og harmoni i angrepsspillet vårt enn vi har hatt i de siste kampene. Vi har gode perioder, men plutselig kan vi tape en kamp på et kvarter. Litt mer ro og flyt er det vi ønsker oss, sier han.

Kjelling synes forsvarsspillet periodevis har vært meget bra, men at det er alt for mange perioder de ikke får spilt forsvar fordi for dårlig angrepsspill har gjort at de har blitt kontret i senk.

– Vi gir dem ballen på sølvfat. Både i Haslum-kampen i cupen og mot Kolstad i helgen var det perioder som ble fryktelig kostbare.

– Hvordan var det å spille i den nye arenaen i Trondheim?

– Det var flott oppmøte av publikum og en fin arena, men vi kom for å spille håndballkamp. Det er flott at det er en fin ramme rundt, men vi vil vinne håndballkamper og det var vi ikke i nærheten av i den kampen. Det er klart at det gjorde følelsen ganske sur.

Drammenserne har naturlig nok de langtidsskadete fortsatt ute, men Thomas Boilesen er med igjen etter at han tok av gipsen.

– Det blir beintøft mot Haslum. De var dritgode da vi møtte dem i cupen og de har mange gode spillere. Vi må vise at vi også er gode og legge til den fysikken som er nødvendig. Jeg håper det har utjevnet seg fra forrige møte. Så får vi se hvordan det ser ut til slutt, sier Kjelling.

Mer om Rema 1000-ligaen