Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trine Skarstein Dalland
Trine Skarstein Dalland

Trine Skarstein Dalland daglig leder i Region Vest

Trine Skarstein Dalland (47) er ansatt som ny daglig leder i NHF Region Vest og starter i stillingen 6.1.2020.

Etter en grundig prosess med flere svært gode kandidater, er det en glede å informere om at Trine Skarstein Dalland har takket ja til denne viktige jobben i norsk håndball. Hun har en solid bakgrunn med ledererfaring fra flere steder, og kommer senest fra stillingen som daglig leder for Kidsa Varden og Kidsa Allestadhaugen.

Trine har også en god teoretisk bakgrunn, senest med sin videreutdanning innenfor ledelse fra NHH. Håndballfaglig har Trine sin bakgrunn og erfaring som spiller i Fyllingen Håndball og senere som trener, mamma og støttespiller for klubbens breddelag. Gjennom dette kjenner hun godt til klubbenes hverdag og utfordringer. Trine brenner for å bistå i arbeidet med å forenkle klubbhverdagen, noe som er et viktig satsingsområde i norsk håndball nasjonalt.

- Trine fremstår som en positiv og entusiastisk person med en tydelig, åpen og direkte lederstil. Hun er en typisk lagspiller med klare krav til både seg selv og sine. Med Trine som leder, er jeg overbevist om at Norges Håndballforbund (NHF) Region Vest vil lykkes i sine oppgaver, avslutter generalsekretær Erik Langerud.

Trine tiltrer også den nasjonale ledergruppen i norsk håndball og har med det også et nasjonalt ansvar utover sine oppgaver i NHF Region Vest.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i NHF Region Vest, sier Trine. Jeg har et stort engasjement for barne- og ungdomshåndballen, som både skaper samhold og glede i våre barns oppvekst. Dette er et viktig samfunnsoppdrag hvor håndballen spiller en viktig rolle. Jeg ser frem til samarbeidet med alle klubbene i regionen, og gleder meg til å videreutvikle dette i samspillet mellom de tillitsvalgte, frivillige og NHFs regionale organisasjon. Vi må blant annet skape enda flere og bedre møteplasser, slik at vi utvikler håndballen i regionen til det beste for alle som ønsker å være en del av denne fantastiske idretten, avslutter Trine.

For ytterligere informasjon:

Erik Langerud, generalsekretær 
91 59 49 53

Trine Skarstein Dalland
99 23 04 79