En av kampens toppscorere, Guro Nestaker for Storhamar.

Storhamar videre i Europacupen

Storhamar har tatt seg enkelt videre i EHF Cup, etter nok en seirende kamp mot polske Lubin.

Storhamar Håndbal Elite hadde desidert det beste utgangspunktet før returkampen mot Metraco Zaglebie Lubin. I første kvalifiseringsrunde tok Storhamar med seg en 38-22 seier, og dermed en ledelse på 16 mål inn mot returoppgjøret.

Hjemmelaget gikk raskt opp i ledelse og hadde satt 5-0 før Lubin reagerte. Utover i omgangen meldte det polske laget seg på og kom seg opp til utligningen 10-10. Til pause rykket Storhamar så vidt ifra og det stod 12-11 til hjemmelaget etter 30 minutter spilt.

Andre omgang så ut til å bli en spenningsfylt halvdel, men de gule og blå hadde bestemt seg og lot aldri Lubin komme skikkelig inn i kampen. De besøkende fra Polen satte kun 9 mål i andre omgang, mot hjemmelagets 15 mål.

Guro Nestaker og Tonje Enkerud ble toppscorere og satte begge syv mål hver for Storhamar, og Mia Solberg Svele like bak med sine seks mål.

Totalt etter begge kvalifiseringsrundene vinner Storhamar 65-42 over Polske Metraco Zaglebie Lubin.