Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norges toppscorer, Tobias Grøndahl. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Norges toppscorer, Tobias Grøndahl. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Foto: Svein André Svendsen/NHF

Lagseier til juniorgutta

Solid forsvarsspill og metodisk arbeid framover ga en sterk sjumålsseier til Juniorgutta (LM00) over Kroatia.

- Dette var veldig, veldig bra! Vi var meget gode i dag!
Åpningen i telefonsamtalen med trener Vidar Gjesdal kunne vel ikke vært tydeligere.

Forsvarsspill har vært i fokus på denne samlinga, og laget har jobbet med et alternativ til 6-0-formasjonen. I både gårsdagens og dagens kamp har de spilt utgruppert 5-1-forsvar, og i dag lyktes dette virkelig.

- Vi sto veldig bra bakover i dag, mot et kroatisk lag som er vant til å møte denne typen forsvar. Vi får tingene som vi ønsker det, og spesielt i duellspillet står vi bra opp og vinner det meste. Da får målvaktene bedre arbeidsforhold bakerst også. Framover var vi solide, vi spilte metodisk og bra, og spilte bra sammen. I dag var det full klaff! avsluttet Vidar Gjesdal.

Neste samling for juniorgutta, er nok en gang i Østerrike – i begynnelsen av januar.

FAKTA
Norge - Kroatia 28-21 (14-11)
Raiffeisen Sportpark, Graz, Østerrike
Norges målscorere og lag: Tobias Grøndahl (Elverum Håndball) 6, Kristoffer Iversen (Havørn IL) 4, Simen Angel Haugen (Charlottenlund SK) 4, Tollef Oskar Linqvist (Falk SK) 3, Magnus Segujja (Sandefjord Håndball) 3, Viktor Petersen Nordberg (Sandefjord Håndball) 3, Simen Ulstad Lyse  (Kolstad Håndball) 2, Eskil Dahl Reitan (Charlottenlund SK) 1, Victor Sprus Helsingdorf (Ski IL) 1, William Fiala Gjermundsnes (ØIF Arendal Elite) 1, Tage Hestbek Nielsen (Charlottenlund SK), André Bergsholm Kristensen (ØIF Arendal Elite), Mads Falck Reckstad (Haslum IL), August Storbugt (Sarpsborg IL Håndball), Jonas Myreng Elverhøy (Elverum Håndball), Emil Rodahl (Bodø HK).
Kroatias toppscorer: Patrik Martinovic og Matejo Maras - 4.
Utvisninger: Norge 6x2 minutter, Kroatia 6x2 minutter.