Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lagene til Bringserien denne sesongen er klare

I helgen ble de avgjørende kvalifiseringskampene til Bringserien spilt og lagene som fikk plass er klare.

Det var 14 ledige plasser i J16 og 8 ledige plasser i G16.

Disse J16-lagene gikk videre: Klæbu, Gresvig, Ros, Hinna, Vang, Gjøvik, Rapp, Kristiansund, Tindlund, Nordstrand, Ski, Kolbotn, Fjellhammer og Skedsmo.

De 8 siste plassene for G16 tok Urædd, Nøtterøy Håndball, LFH09, Fet, Bodø, Alta, Dale og Stord.

Fra den første kvalifiseringsrunden var disse lagene klare:

Jenter 16: Bønes, Storhamar, Sola, Nordbygda, Bækkelaget, Åsane, Kjelsås, Gneist, Stavanger, HK Eidsberg, Sarpsborg, Larvik Turn, NIT-HAK, Bjarg, Halsen, Lørenskog, Molde HK Elite, Bamble, Kongsvinger, Son, Reistad, Ull/Kisa, Haslum, Junkeren, Nidelv, KFUM, Lund HK, Strømsgodset, Charlottenlund, Gran, Nærbø, Sandefjord TIF, Fyllingen, Hundvåg, Elverum, Bodø HK, Stabæk, Våg, Valder, Bergen, Flint Tønsberg, Sørfjell, Ullern, Ålgård, Oppsal og Sandnes.

Gutter 16: Ski, Fyllingen, Bjørnar, Bækkelaget Håndball Elite, Haslum, Sotra, Nærbø, HK Eidsberg, HK Rygge, Stjørdals-Blink, Kjelsås, St. Hallvard, Klæbu, Kolbotn, Viking HK, Storhamar, ØIF Arendal Elite, Glassverket, Ros, Frogner, Elverum, Sandefjord TIF, Larvik Turn, Langhus, Charlottenlund, Reistad, Fjellhammer og Sandnes.

Seriespillet i Bringserien starter helgen 30. november/1. desember. 

Mer om Bringserien