Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kvalifisering til Bring- og LERØYserien

Helgen 12. og 13. oktober spilles de avgjørende kvalifiseringskampene til både Bring- og LERØYserien

I Bringserien skal det i ekstrakvalifiseringen
kjempes om 8 ledige plasser i Gutter 16 og 14 plasser i Jenter 16. 

Disse lagene sikret seg plass i sesongens Bringserie i den første kvalifiseringsrunden: 
Jenter 16: 
Bønes, Storhamar, Sola, Nordbygda, Bækkelaget, Åsane, Kjelsås, Gneist, Stavanger, HK Eidsberg, Sarpsborg, Larvik Turn, NIT-HAK, Bjarg, Halsen, Lørenskog, Molde HK Elite, Bamble, Kongsvinger, Son, Reistad, Ull/Kisa, Haslum, Junkeren, Nidelv, KFUM, Lund HK, Strømsgodset, Charlottenlund, Gran, Nærbø, Sandefjord TIF, Fyllingen, Hundvåg, Elverum, Bodø HK, Stabæk, Våg, Valder, Bergen, Flint Tønsberg, Sørfjell, Ullern, Ålgård, Oppsal og Sandnes.

Gutter 16: 
Ski, Fyllingen, Bjørnar, Bækkelaget Håndball Elite, Haslum, Sotra, Nærbø, HK Eidsberg, HK Rygge, Stjørdals-Blink, Kjelsås, St. Hallvard, Klæbu, Kolbotn, Viking HK, Storhamar, ØIF Arendal Elite, Glassverket, Ros, Frogner, Elverum, Sandefjord TIF, Larvik Turn, Langhus, Charlottenlund, Reistad, Fjellhammer og Sandnes.

I LERØYserien
I Gutter 18 er puljevinnerne i den første kvalifiseringsrunden klare for seriespillet:Elverum, Sarpsborg, Melhus, HK-72 Sande, ØIF Arendal, Falk Horten, Viking Stavanger, Haslum, Bækkelaget og Fjellhammer.
Denne helgen kjempes det om de siste 12 plassene. 

I Jenter 18 er det 24 plasser å kjempe om i denne kvalifiseringsrunden - det betyr at de to beste i hver av de 12 puljene får plass i LERØYserien 2019-20. 

På handballtv.com kan du se kamper fra Runarhallen og Nøtterøyhallen

Seriespillet i både Bringserien og LERØYserien starter 30.november-1. desember.