Pocket Valley

Mia Solberg Svele for Storhamar.

Kanonkamp

Storhamar spilte en fabelaktig håndballkamp mot polske Metraco Zaglebie Lubin.

Søndag kveld spilte Storhamar sin første av to kvalifiseringskamper i Europacupen. Men selv med hjemmebanefordel hadde ikke poske Lubin nubbsjans til å stå imot gjestene fra Norge.

Storhamar gikk raskt opp i ledelse, og til pause hadde de gule og blå scoret hele 22 mål, akkurat dobbelt så mye som Lubins fattige 11.

Utover i den andre omgangen fortsatte scoringsmaskinene fra Hamar. Tonje Enkerud ble kampens toppscorer og endte med 9 mål, tett fulgt av Emilie Hovdens 7. Sistnevnte ble kåret til kampens beste spiller.

Selv om det var Lubin som satte flest baller i de siste tretti minuttene, var det Storhamar som vant overlegent 38-22.

Returoppgjøret spilles søndag 20. oktober klokken 18:00 i Boligpartner Arena. Storhamar har med kveldens resultat tatt et langt steg i riktig retning. Sammenlagtvinnerne går videre til 3. kvalrunde.