Kevin Gulliksen scoret i sluttsekundene, og sikret Norge uavgjort. Her fra Gjensidige Cup

Høyt tempo for rekruttene

Publikum i Nøtterøyhallen fikk oppleve et høyt tempo, da Rekruttgutta spilte uavgjort mot Japan torsdag kveld.

Kampens første scoring kom etter ett og et halvt minutt, ved Norges Alexander Blonz.
Neste scoring kom først etter snaut fem minutter spilt, da ved Andreas Horst Haugseng. Halvminuttet senere scoret Japan sitt første mål, og fulgte opp med ny scoring sekunder senere.
Resultatet halvveis i førsteomgang vitner om to gode forsvarslag - bare 5-6 viste tavla i Japans favør.
Derfra og til pause var det da også Japan som styrte kampen, og på det meste var de fem mål foran. Til pause var stillingen 10-14 til Japan, og Norges trener Geir Erlandsen tok gutta med i garderoben for en prat.

I andre omgang var Japan på det meste fire mål foran Norge, men med ca 15 minutter igjen å spille jevnet det seg ut. I sluttminuttene vippet det mellom 1 og 3 måls differanse, og med drøyt to minutter igjen utliknet Alexander Blonz for Norge på sjumeter. Kampens siste scoring kom med halvminuttet igjen, ved Norges Kevin Gulliksen.
Kampen endte til slutt 26-26.

Lagene møtes igjen lørdag klokka 1800, da i Boligmpappa Arena Larvik.