Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kevin Gulliksen scoret i sluttsekundene, og sikret Norge uavgjort. Her fra Gjensidige Cup
Kevin Gulliksen scoret i sluttsekundene, og sikret Norge uavgjort. Her fra Gjensidige Cup
Foto: Svein André Svendsen/NHF

Høyt tempo for rekruttene

Publikum i Nøtterøyhallen fikk oppleve et høyt tempo, da Rekruttgutta spilte uavgjort mot Japan torsdag kveld.

Kampens første scoring kom etter ett og et halvt minutt, ved Norges Alexander Blonz.
Neste scoring kom først etter snaut fem minutter spilt, da ved Andreas Horst Haugseng. Halvminuttet senere scoret Japan sitt første mål, og fulgte opp med ny scoring sekunder senere.
Resultatet halvveis i førsteomgang vitner om to gode forsvarslag - bare 5-6 viste tavla i Japans favør.
Derfra og til pause var det da også Japan som styrte kampen, og på det meste var de fem mål foran. Til pause var stillingen 10-14 til Japan, og Norges trener Geir Erlandsen tok gutta med i garderoben for en prat.

I andre omgang var Japan på det meste fire mål foran Norge, men med ca 15 minutter igjen å spille jevnet det seg ut. I sluttminuttene vippet det mellom 1 og 3 måls differanse, og med drøyt to minutter igjen utliknet Alexander Blonz for Norge på sjumeter. Kampens siste scoring kom med halvminuttet igjen, ved Norges Kevin Gulliksen.
Kampen endte til slutt 26-26.

Lagene møtes igjen lørdag klokka 1800, da i Boligmpappa Arena Larvik.

Fakta
Norge Rekrutt Herrer - Japan 26-26 (10-14)
Nøtterøyhallen
823 tilskuere
Norges målscorere og lag: Alexander Blonz 6 (Elverum Håndball Herrer), Erik Thorsteinsen Toft 5 (kåret til banens beste) (Mors-Thy), Kevin Gulliksen 4 (GWD Minden), Simen Schønningsen 3 (Ribe-Esbjerg HH), Mishels Liaba 3 (Aalborg Håndbold), Jonas Burud (Elverum Håndball Herrer) 2, Thomas Solstad (Elverum Håndball Herrer) 1, Andreas Horst Haugseng 1 (Nærbø IL), Espen Lie Hansen (Drammen HK) 1, Robin Paulsen Haug (Skjern Håndbold), Markus Fartum (Bækkelaget HB Elite), Joakim Hykkerud (Drammen HK), Vetle Eck Aga (IK Sävehof), Sander Drange Heieren (Fold-St. Halvard), Lasse Indergård Balstad (Ystads IF HF), Leander Myklebust Seime (Fyllingen HB Elite).
Japans toppscorer: Shinnosuke Tokuda og Tatsuki Yoshino - 5.
Utvisninger: Norge 1x2 minutter, Japan 3x2 minutter