Annonse:
Billettsalg til Elverum - Barca i Håkons Hall
Annonse:
Billettsalg til Elverum - Barca i Håkons Hall

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181207-LKS-Løke,-Heidi-2.jpg
Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix

Heidis skade bedre enn fryktet

Landslagslege for Håndballjentene, Anne Froholdt, bekrefter at Heidi Løke har trent for fullt igjen med Vipers.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gladnyheten kommer ei uke etter at det ble sendt ut melding om at Løke måtte regne med å miste VM i Japan som følge av meniskoperasjon.
Håndballjentenes landslagslege Anne Froholdt forklarer hendelsesforløpet slik:

– I etterkant av skaden under Intersport Cup ble det tatt MR-bilder av Heidis kne. Da mente vi å se en skade av den typen som ble beskrevet i opprinnelig melding. Heidi ble derfor anbefalt å ta operasjon, og henvist videre til ortoped. I mellomtiden ble imidlertid kneet hennes mye bedre, og ortopeden mente det virket som det ikke var samsvar mellom våre MR-funn, og den skaden Heidi kjente under Intersport Cup, sier Froholdt.

– Med andre ord: Det ble sett noe på bildene som det nå viser seg at ikke var av relevans likevel. Det har skjedd før, for MR er ingen fasit. Det som framkom av de første undersøkelsene kan ha vært tegn på en gammel skade eller noe annet. Det vi så er i alle fall ikke noe som plager Heidi i dag. Så du kan si at sorgene ble tatt på forskudd da vi sendte ut melding sist uke, sier Froholdt, som understreker at det har vært god dialog mellom klubblaget Vipers og landslagsledelsen.

– Denne uka har Heidi gjennomført kliniske undersøkelser som har vært positive, i dag var hun med på håndballtrening med Vipers, og helseteamet i klubben har klarert henne for spill igjen, forteller Froholdt.

– Dette er en gladnyhet, fastslår Håndballjentenes landslagssjef Thorir Hergeirsson.

– Det er veldig sjelden dårlig nytt blir til godt nytt i slike situasjoner. Det må vi omfavne og glede oss over, sier han.