Hovedtrener for Elverum, Michael Apelgren. Foto Svein André Svendsen.

For tøft for Elverum i CL-gruppespill

Elverum lå an til å ta med seg to poeng fra Celje, men det slovenske laget snudde kampen i andre omgang.

Elverum fikk en god start mot hjemmelaget, og ledet med to mål i etter drøye ti spilte minutter av første omgang. Halvveis i omgangen meldte det slovenske RK Celje Pivovarna Lasko seg på, og lagene kriget om ledelse til pause. Mot slutten av første omgang ledet Elverum med to mål, men uheldige feil ga RK Celje en mulighet og det stod 15-14 til Elverum etter halvspilt kamp.

Magnus Fredriksen fikk en smell i sin venstre hofteregion etter et hardt støt med en slovensk forsvarspiller. Han fikk hjelp av banen, og ble behandlet på benken i første omgang. I det andre omgang ble blåst i gang var det fortsatt ingen Fredriksen å se på banen.

Andre omgang startet brått for Elverum da det slovenske hjemmelaget hadde giret opp. RK Celje fikk sin revansj og tok igjen ledelsen Elverum hadde før pausen. Hjemmelaget fortsatte i høyt tempo og økte stadig ledelsen. Skuddbom og uheldige, tekniske feil gjorde reduseringshåpet vanskelig for Elverum. RK Celje giret ikke ned før det var blåst, og kampen endte 32-25 til det slovenske hjemmelaget.

Elverum har nå falt til en 7.plass i gruppe A og RK Celje har tatt over 6.plassen. Elverums neste sjanse for poeng i gruppespillet er søndag 3. november, hvor de skal ta i mot kroatiske HC PPD Zagreb på hjemmebane.