Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norges toppscorer, Magnus Segujja.
Norges toppscorer, Magnus Segujja.
Foto: Svein André Svendsen/NHF

Ettmålstap for juniorgutta

Juniorgutta (LM00) tapte 29-28 for Østerrike i en variabel match fredag ettermiddag.

Det var knyttet stor spenning til den første kampen med nytt lag for trenerne Vidar Gjesdal og Fredrik Ruud.
På denne samlingen har laget utelukkende jobbet med offensivt forsvar, og spilte 5-1-formasjon i 60 minutter i dagens kamp.

Trener Vidar Gjesdal fortalte på telefon at de var forholdsvis fornøyd med kampen:
- Vi fikk kjent litt på hverandre og laget i dag, og vi vil jo gjerne vinne, men er godt fornøyd med å ha fått mange situasjoner vi kan jobbe med videre. Det er uvant for spillerne å spille i denne forsvarsformasjonen, samtidig som at Østerrike spiller 3-2-1 i forsvar, som også er uvant for oss. Nå gleder vi oss til å møte Kroatia i morra!

FAKTA
Østerrike - Norge 29-28 (13-11)
Raiffeisen Sportpark, Graz, Østerrike
Norges målscorere og lag: Magnus Segujja 8 (Sandefjord Håndball), Tollef Oskar Linqvist 4 (Falk SK), Viktor Petersen Nordberg 4 (Sandefjord Håndball), Ola Hoftun Lillelien 2 (HK-72 Sande), Victor Sprus Helsingdorf 2 (Ski IL), Mads Falck Reckstad 1 (Haslum IL), Tobias Grøndahl 1 (Elverum Håndball), August Storbugt 1 (Sarpsborg IL Håndball), Kristoffer Iversen 1 (Havørn IL), Jonas Myreng Elverhøy 1 (Elverum Håndball), Simen Ulstad Lyse 1 (Kolstad Håndball), William Fiala Gjermundsnes 1 (ØIF Arendal Elite), Tage Hestbek Nielsen (Charlottenlund SK), Eskil Dahl Reitan (Charlottenlund SK), André Bergsholm Kristensen (ØIF Arendal Elite), Emil Rodahl (Bodø HK), Simen Angel Haugen (Charlottenlund SK).
Østerrikes toppscorer: Lukas Hutecek - 12.
Utvisninger: Østerrike 5x2 minutter, Norge 5x2 minutter.