Trener Atle Oliver Johansen kan være nokså fornøyd med innsatsen laget hans leverte søndag.

Tap for Byåsen i Tyskland

Byåsen-jentene ble noen nummer for små i den første kampen mot Thüringer.

Det var en tøff oppgave som ventet jentene fra Byåsen søndag ettermiddag.  På motsatt banehalvdel sto Thüringer, i det som var den første kvalifiseringskampen i andre kvalifiseringsrunde til EHF cup.

Byåsen åpnet sterkt i den vanskelige bortekampen. Ved hjelp av godt forsvarsspill sto det 6-6 midtveis i den første omgangen. Så kom Byåsen-jentene litt på etterskudd, og da Oda Uthus og Mathilde Holck pådro seg hver sin to-minutter i løpet av 16 sekunder, satte vertene opp tempoet.

Lydia Jakubisova sendte Thüringer i ledelsen 12-7 seks minutter før slutt, men Byåsen-jentene kjempet seg inn igjen i kampen, og til pause lå de under 11-14.

Byåsen nektet å gi seg, og holdt seg stadig to-tre mål bak de tyske jentene utover i den andre omgangen. Da det gjensto tolv minutter av kampen, scoret Julie Bøe Jacobsen sitt andre mål for dagen, og Byåsen lå igjen to mål bak.

De norske jentene fortsatte å dra på seg mange utvisninger og klarte aldri å ta igjen de få målene de lå bak tyskerne.

Sluttresultatet ble 29-25 til Thüringer, men laget fra Trondheim har fortsatt muligheten til å hente igjen forspranget når lagene møtes igjen om én uke.

Les om hvordan det gikk med Elverum sin kamp i Champions league på lørdag.