Julie Bøe Jacobsen og Byåsen var noen nummer for små mot det tyske storlaget Thüringer.

Nytt tap for Byåsen

Byåsen startet godt mot tyske Thüringer, men løp seg tomme mot slutten og er nå ute av EHF Cup.

Byåsen tok søndag kveld imot Thüringer til den andre kampen i andre kvalifiseringsrunde til EHF Cup.

I det første oppgjøret i Tyskland fikk laget fra Trondheim det tøft. De tapte 25-29 og måtte derfor vinne med fire mål eller mer for å ha sjanse til å gå videre.

Trener Atle Oliver Johansen uttalte i går til klubbens Facebook-side at han var fornøyd med oppgjøret forrige søndag, og snakket om at nøkkelen for å vinne returoppgjøret var å skape brudd i forsvar og finne rommene mellom Thüringer-spillerne i angrep.

Byåsen startet som de gjorde i Tyskland for én uke siden, med å være fullt på høyde med Thüringer. Trondheims-laget satte skuddene sine og sto godt i forsvar, noe som resulterte i at lagene var like langt etter 15 minutter.

Dessverre for Byåsen klarte de ikke å holde følge med Thüringer mot slutten av omgangen. Til pause ledet det tyske storlaget 17-14.

Den andre omgangen startet katastrofalt for det norske laget. De scoret kun to ganger i løpet av tolv minutter, og var på et tidspunkt hele syv mål bak. De fleste tilskuerne i Trondheim Spektrum trodde nok at kampen så å si var avgjort, men da skrudde Byåsen opp tempoet.

Etter 47 minutter av kampen sto det 21-23 etter en imponerende periode av vertene. Byåsen klarte aldri å tette luken til Thüringer helt, og da sluttsignalet gikk i hallen måtte hjemmelaget innse at det ikke blir EHF Cup i år.

Dermed er det Thüringer som går videre til den tredje og siste kvalifiseringsrunden av EHF cup.