ØIF Arendals Olaf Richter Hofstad i en tidligere kamp.

Avansement for ØIF

ØIF Arendal gikk lørdag ettermiddag videre i EHF Cup etter seier 28-27 over islandske FH Hafnarfjördur.

I forrige helgs oppgjør på Island vant ØIF Arendal 30-25.
Lørdag ettermiddag tok ØIF i mot FH Hafnarfjördur hjemme i Sparebanken Sør Arena, og det ble en jevnere og mer spennende kamp enn sist.

ØIF Arendal startet best, og ledet både 5-1 og 9-2 før islendingene fikk opp farten. Midtveis i første omgang var ØIF Arendal foran 12-5, fem minutter senere var stillingen 12-10. Til pause var hjemmelaget foran på 17-15.

I andre omgang holdt ØIF Arendal seg stort sett foran, med unntak av etter 8 minutter, da det sto 20-20.
De siste 20 minuttene av kampen ble målfattige, og kampens siste scoring satt med 20 sekunder igjen, da Einar Örn Sindrason satte FH Hafnarfjördurs 27 scoring. Det holdt ikke mot hjemmelagets 28, som dermed kunne juble for avansement til tredje kvalifiseringsrunde til EHF Cup.
Motstander her blir klart etter trekningen neste uke.