Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

– Kjøp bare billetter fra offisielle kanaler

Billettsalget til EM-kampene i Trondheim i januar går unna. Nå kommer arrangøren med en advarsel.

Det er under tre måneder til håndball-EM for herrer (EHF EURO 2020) blåses i gang. To av gruppene avvikles i Trondheim, og billettsalget til kamper som Norge-Frankrike og Tyskland-Spania har tatt seg kraftig opp blant både norske og utenlandske håndballfans de siste par ukene.

Dette er første gang tre nasjoner (Sverige, Østerrike og Norge) deler ansvaret for å huse et europamesterskap. Flere kamper er utsolgt, og da kan jakten på billetter ta utradisjonelle veier.

– Vår anbefaling er klar: Kjøp bare billetter fra offisielle kanaler. De som betaler via eksterne leverandører gjør dette på egen risiko, sier billettansvarlig for EHF EURO 2020 i Norge, Aina Anfinsen Westgaard.